Ιστορικό Εφαρμογής StatApp και πλατφόρμας stat.gr


20/12/2016
- Προσθήκη εμφάνισης χαμένων και εύστοχων σουτ μέσα στο γήπεδο για όλη την ομάδα και για τον κάθε παίχτη ξεχωριστά.
- Δυνατότητα εύκολης κοινοποίησης στα Social Media την εικόνα με τα χαμένα και εύστοχα σουτ του MVP του αγώνα για την κάθε ομάδα καθώς και για όλη την ομάδα
- Στατιστικά με τον καταμερισμό των προσπαθειών μέσα στο γήπεδο για το κάθε παίχτη και για την ομάδα συνολικά.

20/10/2016
- Προσθήκη δυνατότητας καταμέτρησης πόντων από δεύτερες επιθέσεις, καταμέτρηση πόντων από εφνιδιασμούς, καταμέτρηση πόντων από καλάθι και φάουλ, καταμέτρηση πόντων σε άμυνα ζώνης ή άμυνα man to man, καταμέτρηση χαμένων πόντων σε δέυτερες επιθέσεις, εφνιδιασμούς, χαμένες ασίστ.

23/09/2016
- Δημιουργία ξεχωριστής σελίδας για την κάθε αγωνιστική
- Δημιουργία ξεχωριστής σελίδας για τα στατιστικά του κάθε παίχτη για τον κάθε αγώνα

14/07/2016
- Στατιστικά στοιχεία χρόνου συμμετοχής του κάθε παίχτη στον αγώνα.
- Στατιστικά tendex του κάθε παίχτη στον αγώνα
- Συνολικά στατιστικά tendex του κάθε παίχτη
- Στατιστικά tendex της ομάδας στον αγώνα
- Συνολικά στατιστικά tendex της ομάδας

20/02/2016
- Προσθήκη καταγραφής χρόνου συμμετοχής του παίχτη

07/10/2015
- Στατιστικά στοιχεία ομάδας που αφορά του πόντους που έβαλε η ομάδα από την αρχική 5άδα (ποσοστά και προσπάθειες για βολές, δίποντα, τρίποντα, αμυντικά ριμπάουντ, επιθετικά ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, τάπες, λάθη, φάουλ κερδισμένα, φάουλ προσωπικά, efficiency.
- Στατιστικά στοιχεία ομάδας που αφορά του πόντους που έβαλε η ομάδα από τις αλλαγές (πάγκος) (ποσοστά και προσπάθειες για βολές, δίποντα, τρίποντα, αμυντικά ριμπάουντ, επιθετικά ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, τάπες, λάθη, φάουλ κερδισμένα, φάουλ προσωπικά, efficiency.
- Στατιστικά στοιχεία ομάδας που αφορά του πόντους που έβαλε η ομάδα από τους Κοντούς Παίχτες (θέσεις 1, 2, 3) (ποσοστά και προσπάθειες για βολές, δίποντα, τρίποντα, αμυντικά ριμπάουντ, επιθετικά ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, τάπες, λάθη, φάουλ κερδισμένα, φάουλ προσωπικά, efficiency.
- Στατιστικά στοιχεία ομάδας που αφορά του πόντους που έβαλε η ομάδα από τους Ψηλούς Παίχτες (θέσεις 4, 5) (ποσοστά και προσπάθειες για βολές, δίποντα, τρίποντα, αμυντικά ριμπάουντ, επιθετικά ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, τάπες, λάθη, φάουλ κερδισμένα, φάουλ προσωπικά, efficiency.

05/10/2015
- Γράφημα στην σελίδα με τα στατιστικά της ομάδας που αφορά την σχέση των ασσίστ με τα λάθη. (Ratio Assists/Errors)
- Γράφημα στην σελίδα με τα στατιστικά της ομάδας που αφορά την σχέση των κλεψιματων με τα λάθη. (Ratio Steals/Errors)
- Γράφημα στην σελίδα με τα στατιστικά του παίχτη που αφορά την σχέση των ασσίστ με τα λάθη. (Ratio Assists/Errors)
- Γράφημα στην σελίδα με τα στατιστικά του παίχτη που αφορά την σχέση των κλεψιματων με τα λάθη. (Ratio Steals/Errors)

01/10/2015
- Γράφημα στην σελίδα με τα στατιστικά της ομάδας που αφορά την κατανομή πόντων στη σεζόν (πόσα 2ποντα, 3ποντα, βολές έχει βάλει σε σχέση με τα υπόλοιπα).
- Γράφημα με μπάρες στην σελίδα της ομάδας που αφορά την κατάσταση της . Μετράει και παρουσιάζει σε κάθε παιχνίδι τους πόντους και το Efficiency.
- Γράφημα στην σελίδα του αγώνα που παρουσιάζει την διακύμανση του σκορ.

29/09/2015
- Γράφημα στην σελίδα με τα στατιστικά του παίχτη που αφορά την κατανομή πόντων στη σεζόν (πόσα 2ποντα, 3ποντα, βολές έχει βάλει σε σχέση με τα υπόλοιπα).
- Γράφημα με μπάρες στην σελίδα του παίχτη που αφορά την κατάσταση του. Μετράει και παρουσιάζει σε κάθε παιχνίδι τους πόντους και το Efficiency.

25/09/2015
- Μέτρηση Efficiency = (Πόντοι + Ριμπ + Ασίστ + Κλεψ + Τάπ + Κερδ. Φάουλ) - (Άστοχες Προσπ + Λάθη + Προσ. Φάουλ) για το κάθε παίχτη για το κάθε παιχνίδι και για την σεζόν συνολικά.
- Κατάταξη παιχτών της κάθε ομάδας, σύμφωνα με το Efficiency του καθενός
- Συνολική μέτριση Efficiency για την ομάδα σε κάθε παιχνίδι

20/09/2015 - StatApp V1.0.

Αναβαθμίσεις Εφαρμογής

Οι αναβαθμίσεις της εφαρμογής StatApp και η δημιουργία νέων προϊόντων δεν έχει σταματήσει καθόλου τα τελευταία χρόνια και σίγουρα θα συνεχιστούν και για τα επόμενα αρκετά χρόνια με στόχο και σκοπό την καλύτερη εμπειρία χρήσης της εφαρμογής