Χαρακτηριστικά

Είσαστε υπεύθυνος κάποιας ομάδας μπάσκετ; Ενδιαφέρεστε να προσφέρετε κάτι παραπάνω στην ομάδας σας και τους παίχτες σας; Τότε πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας. Θα σας βοηθήσουμε να δώσετε περισσότερα κίνητρα στους παίχτες σας να ασχοληθούν περισσότερο με την ομάδα μπάσκετ και να νιώσουν ότι είναι μέλος μιας επαγγελματικής ομάδας.
Πώς θα γίνει αυτό;
Χρησιμοποιόντας την εφαρμογή StatAppOneTeam και κρατώντας τα στατιστικά για τους αγώνες της σεζόν, θα μπορέσετε να αποκτήσετε μία βάση από δεδομένα για τον κάθε αγώνα σας και για το κάθε παίχτη του ρόστερ σας. Όλα αυτά τα στοιχεία θα περαστούν αυτόματα στην πλατφόρμα stat.gr και θα δημιουργηθούν διάφοροι αναλυτικοί πίνακες στατιστικών, κατατάξεις παιχτών σε όλα τα στατιστικά, καλύτερες 5άδες σε κάθε αγώνα και MVP. Αυτό, θα προτρέψει τους παίχτες σας να γίνουν καλύτεροι και να προσπαθήσουν περισσότερο για να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς, άμυνα και επίθεση.

εφαρμογή κράτησης στατιστικών μπάσκετ

Πολλές ομάδες μας ζήτησαν να μην μπορούν οι αντίπαλες ομάδες να δουν τα στατιστικά τους για ευνόητους λόγους. Για αυτό το λόγο δώσαμε τν δυνατότητα σε κάθε ομάδα να κλειδώνει τα στατιστικά της με μυστικό κωδικό που το ξέρουν μόνο όσοι επιθυμεί ο διαχειριστής της κάθε ομάδας. Όσοι έχουν αυτό το κωδικό, μπορούν να τον εισάγουν και να έχουν πρόσβαση στις σελίδες των στατιστικών για τον κάθε αγώνα, τον κάθε παίχτη ή και συνολικά στατιστικά για όλους τους ομαδοποιημένους αγώνες.

Ποιους άλλους αφορά

Την εφαρμογή στατιστικών StatAppOneTeam, μπορούν να την χρησιμοποιήσουν scouters που θέλουν να κρατήσουν στατιστικά στοιχεία για αντίπαλες ομάδες και να διαβάσουν μέσα από αναλυτικούς πίνακες τις αδυναμίες και τα δυνατα σημεία του αντιπάλου. Δημοσιαγράφοι που θέλουν να έχουν εικόνα της ομάδας που θέλουν να γράψουν κάποιο άρθρο. Να αναφέρουν συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία για συγκεκριμένο αγώνα, να εντυπωσιάσουν το αναγνωστικό τους κοινό με ιδιαίτερα και πολύ συγκεκριμένα στατιστικά πχ στατιστικά για όλες τις πεντάδες που χρησιμοποιήθηκαν σε έναν αγώνα. ποια πεντάδα ήταν καλύτερη επιθετικά και ποιά αμυντικά κτλ. Η εφαρμογή είναι χρήσιμη και σε managers αθλητών που θέλουν να παρουσιάσουν αναλυτική εικόνα για τους αθλητές τους με συγκεκριμένα στοιχεία και μέσα σε λίγα λεπτά να φανεί όλη η εικόνα του παίχτη, που υστερεί και που είναι πολύ καλός.