Χαρακτηριστικά

Είσαστε διοργανωτής πρωταθλήματος μπάσκετ; Τότε πρέπει οποσδήποτε να συνεργαστείτε μαζί μας. Θα μπορέσουμε να φτάσουμε το πρωτάθλημά σας σε άλλο επίπεδο και να του δώσουμε την αίγλη που του αρμόζει. Πώς;
Θα σας δώσουμε τρία διαφορετικά εργαλεία που συνδιάζονται άψογα το ένα με το άλλο.
1. Εργαλείο διαχείρισης Διοργάνωσης.
2. Εφαρμογή κράτησης στατιστικών στοιχείων μπάσκετ.
3. Πλατφόρμα stat.gr - Παρουσίαση των στατιστικών των αγώνων της διοργάνωσης και επιπλέον αναλυτικών στατιστικών στοιχείων καθώς και κατατάξεις ομάδων και παιχτών.

εφαρμογή κράτησης στατιστικών μπάσκετ

Με το Διαχειριστικό εγραλείο μπορείτε να οργανώσετε, εύκολα και γρήγορα όλες τις ομάδες, σε κατηγορίες, ομίλους, αγωνιστικές. Μπορείτε να εισάγετε νέα ομάδα με τα στοιχεία επικοινωνίας της και το ρόστερ της με τα στοιχεία του κάθε παίχτη.
Φανταστείτε η κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει το πρωτάθλημά σας να έχει την δικιά της σελίδα παρουσίασης για την κάθε σεζόν ξεχωριστά.
Φανταστείτε να κρατάτε στατιστικά για τα επόμενα χρόνια και αυτά να βγάζουν ιστορικά στοιχεία για την κάθε ομάδα και τον κάθε παίχτη αυτόματα.
Από την στιγμή που θα έχετε οργανώσει το πρωτάθλημά σας, τότε συγχρονίζοντας, πολύ απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, τα δεδομένα του πρωταθλήματός σας με την εφαρμογή StatAppTour, θα μπορείτε να επιλέγετε τον αγώνα που θέλετε να κρατήσετε στατιστικά και να εμφανίζονται αυτόματα στο tablet σας οι ομάδες με το ρόστερ τους.
Όταν τελειώσει ο αγώνας και έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής των στατιστικών στοιχείων, τότε, πάλι με το κουμπάκι "Συγχρονισμός", μεταφέρουμε τα δεδομένα από το tablet στην πλατφόρμα stat.gr και αυτόματα, στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο, έχουν συμπληρωθεί όλοι οι πίνακες, όλα τα αποτελέσματα και εμφανίζονται γραφήματα, κατατάξεις των παιχτών και των ομάδων με καλύτερες 5άδες, MVP, πίνακες με εύστοχα, άστοχα σουτ κτλ.

Αύξηση επισκεψιμότητας της διοργάνωσής σας

Έχοντας καλύψει τους αγώνες και κρατήσει τα στατιστικά τους, η παρουσίαση τους θα σας δώσει το αποτέλεσμα του μεγάλου ενδιαφέροντος από τους συμμετέχοντες καθώς και από τους φίλους και συγγενείς τους. Η πλατφόρμα έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο που δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να μοιραστούν στα Social Media, εύκολα, πολλά στατιστικά στοιχεία και ιδιαίτερα πίνακες στατιστικών, καλύτερους παίχτες σε αγώνες, καλύτερες 5άδες, κατανομές σουτ μέσα στο γήπεδο και η λίστα συνεχίζεται με εκατοντάδες άλλα στοιχεία.
Με το τρόπο αυτό η επισκεψιμότητα της σελίδας σας αυξάνεται αλγοριθμικά κάθε φορά που κάποιος κάνει κοινοποίηση σε κάποιο στατιστικό στοιχείο.

εφαρμογή κράτησης στατιστικών μπάσκετ